Kleuters

1Ste kleuterklas
Knuffelturnen met de kleutertjes van de eerste kleuterklas….

Artikleuterke

Samen spelen, samen delen.
We horen het op elke speelplaats weerklinken.
Waarom niet een bewegingsmoment/turnles delen met elkaar?
Het knuffelturnen…
Het gaat van start op zat 9 sept tot de kerstvakantie. Het is bedoeld voor kinderen vanaf 3 jaar, kleuters uit de eerste kleuterklas. Het klassieke turnen wordt gepimpt naar een leuke en vooral gezellige ervaring met uw kind of kleinkind waarbij het samen bewegen voorop staat. De jonge kleuters verkennen hun lichaam en hun bewegingsmogelijkheden op een speelse manier.
Na de kerstvakantie gaat de eerste kleuterklas zelfstandig aan het werk. Het echte “alleen-turnen” start…
We vragen wel dat kleutertje zindelijk is als hij zonder mama/papa komt turnen. We verwachten jullie zaterdagvoormiddag 9 september in de Bovenzaal van KA Herzele van 10u – 11u.
Inschrijven kan via deze website.

2de kleuterklas

Verschillende basisvaardigheden worden aangeleerd: zoals evenwicht, arm- en beenkracht, klimmen en klauteren, hangen en steunen.
De lesgevers dagen de kleuters uit om te ontdekken, te proberen en vooral plezier te beleven in het overwinnen van hindernissen, door middel van circuits met heel veel verschillende toestellen. De ontwikkeling van de kleuters gaat er zichtbaar op vooruit. We verwachten jullie zaterdagvoormiddag 9 september in de Bovenzaal van KA Herzele van 9u – 10u. Inschrijven kan via onze website

De 3de kleuterklas

We zijn ervan overtuigd dat kinderen van 5 jaar meer uitdagingen willen en aankunnen. We presenteren ze gespecialiseerde oefeningen  aan de “echte” turntoestellen. Het lichaamsbesef groeit.

Zij worden voorbereid op het turnen bij de 6-7 jarigen: Gymtopia De angst voor de grote zaal en de turntoestellen die is weg…. We verwachten jullie zaterdagvoormiddag 9 september in de Bovenzaal van KA Herzele van 11u – 12u.  Inschrijven kan via onze website