Kleuters

Knuffelturnen met de kleutertjes van de eerste kleuterklas….

Artikleuterke

Samen spelen, samen delen.
We horen het op elke speelplaats weerklinken.
Waarom niet een bewegingsmoment/turnles delen met elkaar?
Het knuffelturnen…
Deze unieke werkvorm staat in zijn kinderschoenen bij Artigym en gaat voorlopig van start op 21 september en loopt door tot de kerstvakantie. Het is bedoeld voor kinderen vanaf 3 jaar, kleuters uit de eerste kleuterklas. Het klassieke turnen wordt gepimpt naar een leuke en vooral gezellige ervaring met uw kind of kleinkind waarbij het samen bewegen voorop staat. De jonge kleuters verkennen hun lichaam en hun bewegingsmogelijkheden op een speelse manier.
Iedereen is welkom vanaf zaterdag 21 september in de Bovenzaal van KA Herzele. Lessen gaan door elke zaterdagvoormiddag van 10u-11u, uitgezonderd in de schoolvakanties. Inschrijven kan via Artigym.be Tot dan!

De 3de kleuterklas gaat vanaf dit jaar les krijgen in de grote zaal op woensdag van 16u tot 17u. We zijn ervan overtuigd dat kinderen van 5 jaar meer uitdaging willen en aankunnen. We gaan ze al meer gespecialiseerde oefeningen presenteren aan de “echte” turntoestellen. Zij zullen ook beter voorbereid zijn op het turnen van de 6-7 jarigen. Dan krijgen ze een half uurtje meer les maar de angst voor de grote zaal en de turntoestellen is weg….