Artigym verandert van locatie: officiële opening van sporthal KA Herzele vrijdag 18 sept.

Beste ouders en gymnasten,

We verlaten in september definitief sporthal “De Steenoven” en ruilen deze in voor de in september gerenoveerde “sporthal van K.A .” te Herzele in de Sint- Rochusstraat.

Sporthal Steenoven heeft te weinig plaats om de vele jonge mensen te laten sporten en daarom zocht de gemeente een bijkomende sportruimte. Bouwen was te duur en zou te lang duren dus besloot de Schepen van Sport de bestaande sporthal van het K.A. te renoveren. Waarom turnclub Artigym en dansclub Move-it? De dansers en gymnasten gebruiken de douches na het sporten zo goed als niet. Aangezien er nu nog geen budget is om het sanitair te vernieuwen hebben ze aan ons gedacht om deze sportruimte te laten benutten. Wat wordt er gemaakt of hersteld binnen de 8 weken: een parking links van het gebouw, de binnenkant van het gebouw wordt opnieuw geschilderd.Nieuwe verwarming, inkom en kleedkamers worden opgewaardeerd, alle verankeringspunten in de grote zaal worden vernieuwd. Nieuwe rekstokken en een ringenportiek.Ook de bergruimte wordt volledig aangepakt en kan afgesloten worden. Belangrijk is ook voor ons dat al het nieuwe materiaal dat in de Steenoven staat integraal meegaat naar onze nieuwe vestiging. De kleuters gaan op de bovenverdieping hun eigen zaaltje hebben met al het kleutermateriaal.

Als voordeel hebben we ook:

– we delen de zaal nog enkel met de school

– Elke avond kan Artigym les geven en er komt daardoor ook ruimte om volwassen-gym te starten bij voldoende interesse

– we kunnen rustiger trainen want naast ons is er niet langer lawaai van andere sporters

– in het weekend mag het materiaal blijven staan (niet langer sleuren naar de berging)wat ook           aangenaam is.

Ik hou jullie langs deze weg ook op de hoogte van de evolutie van de renovatiewerken. Jullie(ouders en gymnasten) zijn dan ook plechtig uitgenodigd op vrijdag 18 september voor officiële opening en de dag later ingebruikname van de sporthal.Plaats deze datum zeker in jullie agenda. Bijgevolg zullen we maar starten met de lessen op zaterdag 19 september vanaf 9 uur.

1 grote zaal 2IMG_3407 1 grote zaal 2 turnzaal kleuters 3 inkomIMG_3423 4 inkom 4 vooraanzicht 2 5 vooraanzicht