Artigym is klaar voor een nieuw spetterend seizoen!

Flyer kleuterturnen 2017-18_v1_gvFlyer 2017-18_v1_gv

Knuffelturnen met de kleutertjes van de eerste kleuterklas….

Artikleuterke 2 kleuren stage rug

Samen spelen, samen delen.
We horen het op elke speelplaats weerklinken.
Waarom niet een bewegingsmoment/turnles delen met elkaar?
Het knuffelturnen…
Deze unieke werkvorm staat in zijn kinderschoenen bij Artigym en gaat voorlopig van start op 9 september en loopt door tot de kerstvakantie. Het is bedoeld voor kinderen vanaf 3 jaar, kleuters uit de eerste kleuterklas. Het klassieke turnen wordt gepimpt naar een leuke en vooral gezellige ervaring met uw kind of kleinkind waarbij het samen bewegen voorop staat. De jonge kleuters verkennen hun lichaam en hun bewegingsmogelijkheden op een speelse manier.
Iedereen is welkom vanaf zaterdag 9 september in de sportzaal van KTA Herzele. Lessen gaan door elke zaterdagvoormiddag van 9u-10u, uitgezonderd in de schoolvakanties. Inschrijven kan via Artigym.be Tot dan!

NIEUW Freerunning Van 8 tot 12 jaar op woe van 17u30 tot 19u

Iedereen kan inschrijven, een echte turnbasis moet je niet hebben…
Voor de inschrijving worden een paar testjes afgenomen van een aantal basisoefeningen. Door het jaar heen wordt er aan de basis van parkoer en freerunning gewerkt alsook wordt de nodige aandacht besteed aan kracht en conditie. Deze groep kan op termijn mooi doorstromen naar onze freerunninggroep 12+