Snoepverkoop

DSCN7497Dit turnseizoen wordt onze turnclub ARTIGYM 10 jaar! Dat willen we graag samen met jullie vieren met een groot GALAfeest op 2 mei 2015 (noteer deze datum alvast in jullie agenda!) tijdens hetwelke AL onze gymnasten, jong en oud, hun beste turnbeentjes zullen voorzetten om jullie te laten zien wat ze hebben geleerd!

Om de kosten van dit feest te helpen dragen organiseren we een reuze SNOEPVERKOOP met al onze leden.
We verkopen zakjes gevuld met 200 gr zoete of zure lekkernijen.
1 zakje snoep kost 4 euro – maar verkoop je 3 zakjes snoep in één keer, dan komt de prijs op 10 euro voor de 3 zakjes tesamen.

Mogen wij vragen dat iedere turner 6 zakjes snoep verkoopt (meer mag uiteraard ook – graag zelfs J).

De zakjes snoep worden in de eerste les na de herfstvakantie aan onze turners meegegeven: iedere turner krijgt 3 zakjes met zure snoepjes en 3 zakjes met zoete snoepjes mee. Bijbestellen kan altijd J Extra zakjes snoep kunnen besteld worden bij de lesgevers of via mail : info@artigym-herzele.be – graag het aantal extra zakjes snoep en de volledige naam van de turner en de turngroep op een briefje of in de mail vermelden!

Afrekenen gebeurt bij de lesgevers : gelieve de CENTJES ONDER GESLOTEN OMSLAG MET VERMELDING VAN DE NAAM VAN DE TURNER EN VAN HET OVERZICHT VAN DE VERKOCHTE ZAKJES aan jullie lesgever(s) af te geven.
Mogen wij vragen uiterlijk zaterdag 29 november de snoepverkoop afrekening aan de lesgevers te bezorgen.

Wij danken jullie van harte voor jullie hulp en steun bij deze actie en hopen op een SUPER SNOEPVERKOOP.

Met sportieve groeten,
Het ARTIGYM lesgeversteam en bestuur